Gezocht landschapsarchitect

Wie heeft er zin om bij VLUGP als landschapsarchitect te komen werken?

Dus op zoek naar een landschapsarchitect met ruime ervaring!

Stuur je cv & portfolio naar buro@vlugp.nl

 

Advertentietekst o.a. op www.nvtl.nl:

VLUGP is een bureau voor Stedebouw en landschapsarchitectuur, opgericht in 1998 door Ir, Johan Vlug BNS, ing. Menno Vergunst en ing. Henk Schuitemaker BNT.

Als bureau werken wij, meestal in multidisciplinaire projectteams, aan een breed scala van projecten voor vele verschillende opdrachtgevers. Onze adviezen omvatten projecten op alle schaalniveaus, onder andere stedebouwkundige verkavelingen, ruimtelijke studies, inrichtingsplannen voor tuinen, stedelijk en landelijk gebied en gebiedsvisies.

VLUGP werkt op een systematische en gestructureerde manier aan inrichtingsplannen, waarbij we streven naar een prettige en aantrekkelijke groene openbare ruimte voor mens, plant en dier. We hebben veel aandacht voor de maakbaarheid en beheerbaarheid van onze voorstellen. Dit, gekoppeld aan een goede kennis van beplantingen en materialen levert succesvolle en duurzame openbare en privéruimtes op. In het planproces zorgen we ervoor dat onze producten (tekeningen, toelichtingen en presentaties) helder en bruikbaar zijn voor de opdrachtgever. Hierbij hebben we aandacht voor de menselijke maat en een goede antenne voor wensen van omwonenden en gebruikers van de openbare ruimte.

We zoeken iemand die de Nederlandse taal machtig is, > 5 jaar ervaring heeft, graag in teamverband werkt met een open en leergierige werkhouding. Naast het handmatige schetsen, tekenen en illustreren is ervaring met Indesign, Photoshop, SketchUp & Autocad zeer wenselijk.

De volgende opleidingen sluiten goed aan bij onze interesses en de projecten waar we aan werken:

  • Tuin- en landschapsinrichting (Larenstein Velp, HAS Den Bosch)
  • Landschapsarchitectuur (WUR, TuDelft)
  • Academie van Bouwkunst (Amsterdam)

We bieden je:

  • Contract voor 32-40 uur
  • Een kans om bij te dragen aan een breed scala aan projecten en visies,
  • Ervaring op te doen op alle schaalniveaus en projectfasen
  • Verantwoordelijkheid te nemen binnen het team
  • Een informele en ruime werkomgeving met alle voorzieningen om mooie ontwerpen te maken
  • Dagelijks een verse lunch

We zijn gevestigd op IJburg Amsterdam en werken van maandag tot en met vrijdag in het CoHousing-project Vrijburcht aan de rand van het IJmeer. Interesse? Stuur een email voorzien van cv en portfolio naar Menno Vergunst buro@vlugp.nl. Meer informatie over VLUGP vind je op deze website.