Deelname Stad & Ruimte

VLUGP staat op de Vakdagen Stad & Ruimte 2015 in Zaanstad.

Bezoek de stand van VLUGP op 18 of 19 maart 2015 naar het Teats Art & Event Park in Zaanstad. Kijk voor informatie, gratis toegangskaarten, routebeschrijving en andere deelnemers op de website van Stad & Ruimte.

Werk mee aan de Stad & Ruimte van morgen. In een tijd van toenemende technische mogelijkheden is de functie van ‘de stad’ definitief veranderd. Ondertussen vragen vergrijzing, verdichting, verduurzaming en vernatting om nieuwe, slimme antwoorden van de markt én overheden.

Wilt u meewerken aan onze steden van de toekomst? Sluit u dan nu aan bij de voorhoede! Op de Vakdagen Stad & Ruimte worden nieuwe coalities gesmeed tussen overheden, marktpartijen, burgers en niet te vergeten: een nieuwe generatie stadsmakers en ontwerpers als trendsetters van morgen.

5 Thema’s. De Vakdagen Stad & Ruimte zijn dé plek waar kennis, innovatie en netwerk samenkomen. Daarnaast maakt u kennis met de nieuwe generatie stadsmakers en ontwerpers als trendsetters van de toekomst. Stad & Ruimte is opgebouwd rondom 5 actuele thema’s: Nieuwe overheid, Slim en gezond, Mobiliteit, Stad als merk en Nieuwe stadsmakers. Laat u inspireren!

Programma. Iedere dag staat er twee topsprekers uit binnen- en buitenland op het hoofdpodium. Daarnaast zijn er twee dagen workshops, masterclasses en presentaties op de verschillende themapodia. Waaronder een presentatie door Henk Schuitemaker (VLUGP) over ons project ‘Natuurvriendelijke oever voor Noordzeekanaal’ dat opgenomen is in het boek ‘Duurzame Landschapsarchitectuur, essays en praktijkvoorbeelden’ tot stand gekomen door NVTL en uitgegeven door Blauwdruk.